O nas

Zgodba House Troha

House Troha je v letu 2021 odprta alpska hiša s čudovitimi razgledi, ki ponuja popoln oddih za vse, ki cenite toplino bivanja, udobje in sproščenost. House Troha vodi družina Troha, ki ima dolgo tradicijo ukvarjanja s turizmom. Že pradedek Ivan Troha je imel na Bledu Hotel Troha, ki je zaživel po 1. svetovni vojni. Leta 1991 so na Bledu odprli Pub Bled Troha, kamor ste naši gostje toplo vabljeni.

Na mestu, kjer sedaj stoji House Troha, je bil včasih skedenj in naša želja je bila del teh spominov vnesti v nov objekt, zato smo večino lesa ohranili in ponovno uporabili tudi v novi zgodbi, ter tako ohranili delček družinske tradicije.

V hiši lahko opazite tudi originalen vhodni portal iz leta 1856, pa tudi zanimivo uporabljena lesena kolesa lesenega vozu, ki je bil v uporabi na posestvu. Verjamemo v pristen stik z gosti in tudi našimi dobavitelji ter ponudniki hrane, zato z veseljem sodelujemo z okoliškimi kmetijami in pridelovalci hrane ter vas razvajamo z okusnim lokalnim zajtrkom, s katerim bo začetek vašega dne še lepši.

Želimo vam prijetno bivanje pri nas! Družina Troha

a

Visoke ocene

Našim gostom želimo zagotoviti najboljše počitniške izkušnje in veseli smo, da naše odlične ocene in komentarji to lahko potrdijo.

Družinsko vodenje

V čast družinske zgodovine in dediščine je House Troha v družinski lasti in upravljanju. Vsemu kar počnemo, dodamo osebni pečat.

Super lokacija

Ravno prav oddaljeno za mirne počitnice, lahko pa se do znamenitosti odpravite na sprehod.

Doživetja v bližini

Zgornja Gorenjska ponuja mnogo užitkov, nepoznabnih razgledov in okusov. Z veseljem svetujemo vam o dejavnostih, restavracijah in znamenitostih.

“Neverjetno bivanje”

Imel je sodoben in kul videz. Bilo je novo in udobno.

Raluca, Romania

"Vse super"

Vse super! Hotel, razgled, osebje in zajtrk!

Marie-Christine, Netherlands

"Odlična najdba"

Z ženo veliko potujeva. Bili smo že marsikje po svetu, a to bivanje je bilo res izjemno in verjetno eno najboljših v našem življenju.

Libor, Czech R.

No posts were found for provided query parameters.